Азотен бустер Nitric Explosion Bio Fit 800 гр

Продукт №: G003068
Код на производителя: dlr113

Продукт за увеличаване на мускулната маса

Този азотен бустер помага за увеличаване на мускулната маса, мощта и силата, както и за по-голяма издръжливост и енергия. Продуктът помага още за бързото възстановяване след тренировки, увеличаване на фокуса и премахване на излишните мазнини. 

Ако искате да повишите своята енергия и да тренирате възможно на-ефективно, този продукт е за вас.

Чрез зареждането на мускулните клетки с кислород, вие ще можете да увеличите силата и мускулите си. Този мощен антиоксидант не само ще ви помогне в тренировките, но и ще стимулира мозъчната ви дейност.

Азотния бустер ще увеличи вашата енергия и издръжливост и ще помогне в увеличаването и регенерацията на мускулните клетки.

 


125,22 лв. 62.90лв.

Начин на приемане

Да се приемат 1 до 2 мерителни лъжички (20 до 40 гр) със студена вода от 240мл, 30 до 40 минути преди тренировка, като за предпочитане е консумацията да става на гладно.

Каква цел има

  • За бързо възстановяване.
  • За повишаване нивата на енергия.
  • За увеличаване на мускулната маса. 
  • Изгаряне на излишните мазнини.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 0.800 кг.

За Напомпващи Азотни буустери Виж всички 95 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.

Коментари към Азотен бустер Nitric Explosion Bio Fit 800 гр

Добави коментар
Продукт за увеличаване на мускулната маса Азотен бустер Nitric Explosion Bio Fit 800 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Напомпващи Азотни буустери на Bio Fit, моля свържете се с нас на 0879202042.