BCAA 1000 - 400 капсули

Продукт №: G001265
Код на производителя: ON2036

Разклонена верига аминокиселини

Optimum Nutrition BCAA 1000 - 400 caps които съдържа комбинирани елементи. Този продукт се използва за укрепване и възтановяване. Метаболизира аминокиселинните групи директно в мускулната маса.Аминокиселини в разклонена верига (ВСАА), така подредени, защото  тяхната специфична разклонена химична структура, е със високо съотношение и е от съществено значение за мускулната маса, защото тялото не може да да ги съчетае от други химични съединения. Тези аминокиселини са проучвани за техните потенциални антикатаболни  и анаболни ефекти.Свойството на Optimum Nutrition BCAA 1000 - 200 caps е висококачествен и има свойството да гори мазнини.


125,24 лв. 90.00лв.

Начин на приемане

По 2 капсули преди хранене

Каква цел има

За възстановяване,горене на мазнини и спомагане растежа на мускулите

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 400caps
Количество в опаковка 400caps
Количестно на доза 1.00caps

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към BCAA 1000 - 400 капсули

Добави коментар
Разклонена верига аминокиселини BCAA 1000 - 400 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Optimum Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.