BCAA + B6 - 375 таблетки

Продукт №: G004080
Код на производителя: fff02

Аминокиселини за покачване на мускулната маса

  • Марка:

Л-Левцин трябва да се набавя чрез прием на храна или хранителни доставки, тъй като не се произвежда от човешкото тяло. Л-Левцин заема по голяма част от общия брой аминокиселини в организма в протеиновите структури, Л-Левцин е с най-голямо съдържание аминокиселина в скелетната мускулна тъкан. Има голям ефект върху спортните резултати. Л-Левцин предпазва мускулната тъкан като снабдява организма с необходимата енергия когато тялото е в тренировъчна дейност, допълнително поддърца азотния баланс и повишава мисловните способности.

Л-Изолевцин спомага за увеличаване на издръжливостта и възстановяването на мускулната тъкан. Тази аминокиселина е особено важна за сериозните спортисти и културисти като помага за увеличаване енергията и спомага организма да се възстанови от големи физически натоварвания. Изолевцин е незаменима аминокиселина, което означава, че тя не може да бъде произведена в тялото и трябва да бъде получена чрез хранителни източници.

Л-Валин притежава стимулиращ ефект и е необходима за мускулния метаболизъм, възстановяването и растежа на мускулната тъкан, както и поддържането на хранителния баланс в организма. Л-Валин не може да се произвежда от тялото и трябва да набавя чрез храна или хранителни добавки.


73.75лв.

Начин на приемане

Приемат се от 1 до 3 дози на ден преди и/или след тренировка.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За бързо възстановяване след интензивни тренировки.
  • За регулация на азотния баланс.
  • За изгаряне на излишните мазнини.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 375 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 1100 мг. 0%
Л-Валин 1100 мг. 0%
Л-Леуцин 2200 мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 1.4 мг. 0%

За BCAA (Разклонена верига) Виж всички 135 продуктa

ВСАА (Разклонена верига)-Те са градивен елемент на мускулната маса и размери. Метаболизмът им протича директно в мускулите, поради което BCAA могат да подобрят задържането на азот. По този начин организмът си спестява други групи аминокиселини,

Коментари към BCAA + B6 - 375 таблетки

Добави коментар
Аминокиселини за покачване на мускулната маса BCAA + B6 - 375 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други BCAA (Разклонена верига) на , моля свържете се с нас на 0879202042.