BCAA BLAST 500 гр

Продукт №: G000920
Код на производителя: PN5345

Mикс от аминокиселини с разклонена верига и глутамин

  • Марка: PURE Nutrition
  • Вкус: Грозде, Диня, Зелена Ябълка, Лимон, Малина, Плодов пунш, Портокал, Череша, Ягода

BCAA BLAST 500 гр е микс от аминокиселини с разклонена верига и глутамин, които оптимизират качественото възстановяване след тежки тренировки и физическо натоварване. BCAA са преобладаващите аминокиселини в мускулната тъкан и обхващат между 50-90% от аминокиселините, които циркулират в кръвта. BCAA са аминокиселините, които са с най-бърза усвояемост в тялото и спомагат до най-голяма степен за възстановяването на мускулатурата. Спомага за увеличаването на протеиновия синтез и азотното задържане, два процеса, които са есенциални за изграждането на чиста мускулна маса. Попаднали веднъж в организма, верижно-разклонените аминокиселини се усвояват директно в мускулатурата, което ускорява в пъти възстановителните процеси и премахва мускулната умора. Верижно-разклонените аминокиселини са незаменими за тялото, защото то не може да ги произвежда самостоятелно, а трябва да се набавят от храна и добавки. BCAA Blastсъдържа във формулата си и добавен глутамин, важна аминокиселина която действа синергистично с верижно-разклонените аминокиселини и подобрява възстановяването и растежа на мускулните влакна. Съдържа верижно-разклонени аминокиселини в оптималното съотношение от 2:1:1 между леуцин, изолеуцин и валин, най-доказаното и работещо съчетание от BCAA.

 

Начин на използване:
Приемайте 1 лъжичка (6,5 грама) разтворена в 250-400 мл вода. За оптимални резултати приемайте 1 доза преди и след тренировка, сутрин и между храненията.


60.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 1 лъжичка (6,5 грама) разтворена в 250-400 мл вода. За оптимални резултати приемайте 1 доза преди и след тренировка, сутрин и между храненията.

Каква цел има

За възстановяване, напомпване и покачване на мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 77
Количество в опаковка 500гр.
Количестно на доза 6.49гр.
Съставка Грамаж Процент
Kалий 40мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 2.5мг 0%
Натрий 20мг. 0%
Л-Глутамин 1000мг 0%
Общо Калории 21ккал 0%

За Глутамин Виж всички 97 продуктa

Глутаминът  е една от двадесетте канонични аминокиселини. Не е незаменима, но може да бъде условно незаменима в някои случаи, като усилено физическо натоварване или стомашно-чревни проблеми. Глутамина също играе роля и като имунустимулатор.

Коментари към BCAA BLAST 500 гр

Добави коментар
Mикс от аминокиселини с разклонена верига и глутамин BCAA BLAST 500 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глутамин на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.