BCAA Express - 500 г

Продукт №: G001709
Код на производителя: SC0056

Аминокиселини разклонена верига на прах

  • Марка: SCITEC Nutrition
  • Вкус: Зелена Ябълка, Лимонада

Хранителната добавка Аминокиселини разклонена верига са есенциални, тоест тялото ни не може да ги произведе само и когато сме подложени на стрес – по време на тренировка или недобра диета, те биват използвани първи от мускулите. 
Леуцинът е една от есенциалните аминокиселини, които принадлежат към групата на Аминокиселините разклонена верига (BCAA).

    Изключително мощна анаболна и анти-катаболна формула!
    Енергезира мускулите, засилва възстановяването
    Директно засилва протеиновият синтез
    Повишена разтворимост


Леуцинът е една от най-важните аминокиселини, защото директно стмулира клетъчния мускулен протеинов синтез. Леуцинът осигурява възстановяването и защитва мускулните влакна от разкъсвания. Леуцинът също така намира приложение, когато диетата е високо протеинова, идеален е за комбиниране с протеиновите шейкове.


98.80лв.

Начин на приемане

Приемайте 1-3 дози 1-3 пъти дневно – преди, по време и след тренировка. Също така можете да приемате и във всеки един момент, в който са възможни катаболитни процеси в тялото.

Каква цел има

За възстановяване преди и след тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 70 дози
Количество в опаковка 500 грама
Количестно на доза 7.14 грама

За BCAA (Разклонена верига) Виж всички 135 продуктa

ВСАА (Разклонена верига)-Те са градивен елемент на мускулната маса и размери. Метаболизмът им протича директно в мускулите, поради което BCAA могат да подобрят задържането на азот. По този начин организмът си спестява други групи аминокиселини,

Коментари към BCAA Express - 500 г

Добави коментар
Аминокиселини разклонена верига на прах BCAA Express - 500 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други BCAA (Разклонена верига) на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.