BCAA Hyperblend Energy / 30 Serv.

Продукт №: G004414
Код на производителя: 16230

Аминокиселинна формула за покачване на мускулна маса

  • Марка:
  • Вкус: Синя Малина

TOP SECRET BCAA HyperBlend ENERGY е аминокиселинна формула с подобрено усвояване, която осигурява допълнителна енергията по време на интензивни тренировки, стимулира растежа на чиста мускулна маса и ускорява процесите на възстановяване.


Предимства:

➡ Повишава енергията
➡ Насърчава изграждането на мускулна маса
➡ Стимулира синтеза на протеини
➡ Подпомага възстановяването
➡ Подобрява изгарянето на мазнините
➡ Силно антикатаболно действие
➡ Увеличава издръжливостта
➡ Стимулира метаболизма
➡ Повишава концентрацията

BCAA HyperBlend ENERGY е отличен източник на верижно-разклонени аминокиселини BCAA - левцин, валин и изолевцин, които подобряват синтеза на протеини, увеличават енергията по време на високоинтензивни тренировки, като същевременно стимулират изгарянето на мазнините и намаляват чувството на умора. BCAA аминокиселините съдействат за оптимизиране на метаболизма, оказват подкрепа за черния дроб и подобряват мозъчната дейност.

Формулата на BCAA HyperBlend ENERGY е обогатена с комплекс от урсолова киселина и хомобрасинолид, който стимулира растежа на чиста мускулна маса. Урсолова киселина спира катаболните процеси, укрепва здравето на скелетната мускулатура и намалява нивото на мазнините. Хомобрасинолид е растителен стероид, който подобрява здравето на мускулната тъкан, оказва подкрепа при възстановяването и увеличава издръжливостта.

Патентованите формули Astravar™ и Biopеrin™ действат синергично, за да подобрят усвояването на аминокиселините и другите активни съставки и повишава действието им. BCAA HyperBlend ENERGY съдържа кофеин, който има силен ободряващ ефект, увеличава силата и енергията по време на високоинтензивни тренировки и подобрява концентрацията. Също така, кофеин съдейства за доброто общо благосъстояние и насърчава двиганелната активност.

Препоръчителен дневен прием: Смесете 1-2 лъжици (6-12 гр.) с 200-250 мл. вода и приемайте 1 път дневно.


32.00лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Смесете 1-2 лъжици (6-12 гр.) с 200-250 мл. вода и приемайте 1 път дневно.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За бързо възстановяване след интензивни тренировки.
  • За регулация на азотния баланс.
  • За изгаряне на излишните мазнини.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 57 гр.
Количестно на доза 1.90 гр.

За BCAA (Разклонена верига) Виж всички 135 продуктa

ВСАА (Разклонена верига)-Те са градивен елемент на мускулната маса и размери. Метаболизмът им протича директно в мускулите, поради което BCAA могат да подобрят задържането на азот. По този начин организмът си спестява други групи аминокиселини,

Коментари към BCAA Hyperblend Energy / 30 Serv.

Добави коментар
Аминокиселинна формула за покачване на мускулна маса BCAA Hyperblend Energy / 30 Serv. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други BCAA (Разклонена верига) на , моля свържете се с нас на 0879202042.