BCAA Plus 50 Caps.

Продукт №: G003860
Код на производителя: 559

Продукт на растителна и билкова основа

  • Марка:

Аминокиселините от разклонената верига BCAA се използват иза продукция на енергия и протеинова синтеза; участват в метаболизма на невротрансмитерите (естествени химикали в мозъка, които оказват влияние на тонуса и мозъчните функции).

Дълги вериги от молекулно свързани аминокиселини създават протеините. За да усвои аминокиселините от протеините, които трениращия приема той преди това трябва да разгради молекулните (пептидни) връзки между различните аминокиселини. Аминокиселините в комплексна форма на марката Solgar са в простата им форма (без пептидни връзки) и за това лесно могат да се усвояват.


55.65лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Консумирайте по една капсула на ден.

Каква цел има

За покачване на чиста мускулна маса и сила.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 50 капсули
Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 360мг. 0%
Л-Валин 300мг. 0%
Л-Леуцин 540мг. 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към BCAA Plus 50 Caps.

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа BCAA Plus 50 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на , моля свържете се с нас на 0879202042.