BCAA PRO 5000 690gr.

Продукт №: G003349
Код на производителя: S010

Л-Левцин Л-Изолевцин Л-Валин БЦАА Про

  • Марка:
  • Вкус: Плодов пунш

Л-Левцин трябва да се набавя чрез прием на храна или хранителни доставки, тъй като не се произвежда от човешкото тяло. Л-Левцин заема по голяма част от общия брой аминокиселини в организма в протеиновите структури, Л-Левцин е с най-голямо съдържание аминокиселина в скелетната мускулна тъкан. Има голям ефект върху спортните резултати. Л-Левцин предпазва мускулната тъкан като снабдява организма с необходимата енергия когато тялото е в тренировъчна дейност, допълнително поддърца азотния баланс и повишава мисловните способности.

Л-Изолевцин спомага за увеличаване на издръжливостта и възстановяването на мускулната тъкан. Тази аминокиселина е особено важна за сериозните спортисти и културисти като помага за увеличаване енергията и спомага организма да се възстанови от големи физически натоварвания. Изолевцин е незаменима аминокиселина, което означава, че тя не може да бъде произведена в тялото и трябва да бъде получена чрез хранителни източници.

Л-Валин притежава стимулиращ ефект и е необходима за мускулния метаболизъм, възстановяването и растежа на мускулната тъкан, както и поддържането на хранителния баланс в организма. Л-Валин не може да се произвежда от тялото и трябва да набавя чрез храна или хранителни добавки.


166.98лв.

Начин на приемане

2-4 таблетки от 1 до 3 пъти дневно

Каква цел има

предпазва мускулната тъкан, повишава мисловните способности, подобрява метаболизъма

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 1250мг 0%
Л-Валин 1250мг 0%
Л-Леуцин 2500мг 0%
Бета Аланин 750мг 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към BCAA PRO 5000 690gr.

Добави коментар
Л-Левцин Л-Изолевцин Л-Валин БЦАА Про BCAA PRO 5000 690gr. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.