Beast Mode

Продукт №: G005179
Код на производителя: BN007

Продукт за намаляване на теглото и изгаряне на мазнините

  • Марка:
  • Вкус: Лимонада, Плодов пунш

Beast Mode ще придаде енергия на тялото ти и ще ти достави системни и дълготрайно цялата енергия, нужна по време на тежките тренировки във фитнеса. Консумирайки перфектна комбинация от глицерин, специфични аминокиселини, бета-аланин, азотни бустери и други вещества, добавката работи за повишаване на мускулната маса, сила, интензитет на силовите тренировки, работоспособност на мускулите и за повшшаване на концентрацията.

Силната доза глицерол в Beast Mode не само задържа хранителните съставки вътре в мускула, но и осигурява уникално напомпване. Перфектното съчетание на Креатин Монохидрат и бета-аланин + азотни бустери са гаранция за достигане на страхотна ефективност на мускулите, рязко увеличаване на енергията и мускулната маса. Всичко това подпомага тялото за интензивни тренировки, намалява създаването на млечна киселина, увеличава силата и издъжливостта и насища мускулите с хранителни вещества за интензивен растеж.


109.93лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една доза 30мин. преди тренировка.

Каква цел има

За изграждане на мускулна маса и напомпване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 648гр.
Количестно на доза 10.80гр.
Съставка Грамаж Процент
Витамин B1 (Тиамин) 40мг. 0%
Витамин B12 (Кобаламин) 500мкг. 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 10мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 3.5мг. 0%
Калций 30мг. 0%

За Напомпващи Азотни буустери Виж всички 95 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.

Коментари към Beast Mode

Добави коментар
Продукт за намаляване на теглото и изгаряне на мазнините Beast Mode не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Напомпващи Азотни буустери на , моля свържете се с нас на 0879202042.