Beef Amino 550 Tabs.

Продукт №: G002512
Код на производителя: 11522

Комплексни Аминокиселини

AMIX Beef Amino е формула с висока концентрация на чисти аминокиселини от говеждо месо. Аминокиселините играят много важна роля за растежа и развитието на мускулите. Те стимулират производството на хормон на растежа, който насърчава изграждането на мускулна тъкан и подпомагат процеса на възстановяване след период на интензивно натоварване.


AMIX Beef Amino съдържа най-важните аминокиселини, важни за изграждането на мускулните влакна. Аминокиселините се смятат за изграждащ компонент на мускулите. Във формулата на AMIX Beef Amino те са предоставени в концентриран вид, под формата на таблетки. Аминокиселините са необходим елемент за редица процеси в човешкото тяло, участвайки активно в синтеза на ензими, протеини, хормони и витамини. Част от тях спадат към групата на незаменимите аминокиселини, които не се произвеждат по естествен път в тялото и трябва да се набавят допълнително чрез храна и добавки.108.68лв.

Начин на приемане

Приемайте 3 таблетки два или три пъти на ден между храненията с голямо количество вода.

Допълнително пийте 8-10 чаши вода дневно.


Каква цел има

Увеличава чистата мускулна маса

Повишва силата и издъжливостта

Ускорява възстановяването

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 183
Количество в опаковка 550 таблетки.
Количестно на доза 3.01 таблетки.

За Комплексни Аминокиселини Виж всички 85 продуктa

Комплексни Аминокиселини са химични съединения, в молекулата на които присъстват задължително аминогрупа и химична група, придаваща киселинни свойства на съединението. Коплексните аминокисели са съвкупност от всички незаменими и заменими аминокисели(Бцаа, в свободна форма както и есенцалните аминокиселини)

Коментари към Beef Amino 550 Tabs.

Добави коментар
Комплексни Аминокиселини Beef Amino 550 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Аминокиселини на AMIX Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.