Бета Аланин 500 гр Now Foods

Продукт №: G001358
Код на производителя: 2007

Аминокиселина в свободна форма

Бета Аланин 500 гр Now Foods е безвреден и ефективен начин за възстановяване при силови и други атлети Изследванията показват, че Beta Alanine може значително да подобри силата, размера и работоспособността на мускулите. Бета Аланинът е известен още като 3-aminopropanoic acid, неесенциална аминокиселина с проста химична структура, която лесно се разггражда до глюкоза. Beta Alanine също така повишава нивата на Carnosine, естествена аминокиселина, състояща се от Бета Аланин - Beta Alanine и аминокиселината Хистидин. Познат още като "супер антиоксидант", Carnosine предпазва от помага при проблеми с мускулите и нервната система. Carnosine буферира водородни йоникато неутрализира млечната киселина и усещането за парене след натоварване (мускулна треска) и в същото време увеличава нивата на аденозин трифосфат. Какво означава това? По-продължителни и ефективни тренировки.

Начин на употреба: 2 грама преди и след тренировка. Подържайте доза от 4-6 грама на ден.


122,45 лв. 88.00лв.

Начин на приемане

2 грама преди и след тренировка. Подържайте доза от 4-6 грама на ден.

Каква цел има

За сила, енергия и концентрация преди тренировка както и по време на тренировката

Странични ефекти

Може да почувствате изтръпване на кожата или чувство наподобяващо боцкане от иглички. Този ефект не е признак за вреда от продукта и ще отмине след 1-2 седмици употреба. 

Хранителни факти

Количество в опаковка 500 г.
Съставка Грамаж Процент
Бета Аланин 2 г 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Бета Аланин 500 гр Now Foods

Добави коментар
Аминокиселина в свободна форма Бета Аланин 500 гр Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.