Бета- каротeн 6 мг 100 капс

Продукт №: G003715
Код на производителя: 86266

Витамин А меки капсули

  • Марка: GNC

Beta Carotene е форма на Витамин А и е мастноразтворим витамин. Едната от формите на Витамин А Бета Каротин (Beta Carotene). Бета Каротин (Beta Carotene) е важен прекурсор на Витамин А, който се образува в червата, черния дроб и бъбреците. Бета Каротин (Beta Carotene) се извлича от растенията и след това се превръща във Витамин А.

 

Бета Каротин (Beta Carotene) действа като антиоксидант и увеличава имунитета на човешкото тяло. Бета Каротин (Beta Carotene) също така подобрява действието на очите, дихателната система и пикочния тракт.


20,86 лв. 13.90лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 таблетка дневно заедно с храна.

Каква цел има

Спомага и укрепва организма, важен прекурсор на витамин А

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 100 капсили
Количестно на доза 1.00 капсили
Съставка Грамаж Процент
Витамин А 6 mg 167%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Бета- каротeн 6 мг 100 капс

Добави коментар
Витамин А меки капсули Бета- каротeн 6 мг 100 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.