Beta-Alanine 200 гр

Продукт №: G002483
Код на производителя: 11457

Бета-Аланин

Beta-Alanine дава възможност за удължаване на тренировките, изграждане на по-добър релеф, като натоварва мускулите максимално.

PRIMAFORCE Beta-Alanine е продукт с наситено съдържание на Бета-Аланин, производно на една от основните аминокиселини в организма - Аланин. Тя участва активно в синтеза на протеини и в изграждането на чиста мускулна маса, повишавайки анаеробния капацитет на организма. 

 
При навлизане в организма, Бета-Аланин се превръща в молекула Карнозин, която действа като мощен буфер на киселини. Карнозинът се съхранява в клетките на тялото и се освобождава при наличие на намалени нива на рН. Увеличените запаси на Карнозин в тялото могат едновременно да предпазят от понижаване на рН, както и от образуване на млечна киселина след интензивно физическо натоварване.
Като буфер на млечната киселина, Бета-Аланин подпомага възстановяването и предпазва  от мускулно натоварване. 

78,97 лв. 58.75лв.

Начин на приемане

В дни за тренировка приемайте 2 супени лъжици (1 доза) от 1 до 2 пъти дневно преди и след тренировка. В останалите дни, консумирайте по 1 доза 1 до 2 пъти на ден между храненията.

Каква цел има

 

  • Повишава устойчивостта на мускулите
  • Увеличава издръжливостта
  • Редуцира умората
  • Подпомага изгарянето на мазнините
  • Намалява мастните натрупвания

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 200 гр.
Количестно на доза 2.00 гр.

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Beta-Alanine 200 гр

Добави коментар
Бета-Аланин Beta-Alanine 200 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Primaforce, моля свържете се с нас на 0879202042.