Бетаин хидрохлорид 500 мг 90 V-капсули Natural Factors

Продукт №: G005052
Код на производителя: 1720

Естествен продукт срещу запек и газове

Бетаин хидрохлорид 500 мг 90 V-капсули Natural Factors значително подобрява процесите на храносмилане и оказва ефективно противодействие при констипация или диария. Редуцира усещането за тежест и дискомфорт след хранене. Намалява оригването и гаденето, особено след по-обилно хапване. Оптимизира усвояването на хранителни вещества и благоприятства чревната микрофлора.

Бетаин хидрохлоридпредпазва храносмилателния тракт от нашествието на бактерии, спомага за разграждането на протеините и мазнините, и допринася за детоксикацията на тялото.

При нарушения в храносмилането, включително недостиг на стомашна киселина (хипохлорхидия), проблеми с разграждането на мазнините и протеините, и усвояването на хранителните вещества от храната, и други:

Запек или диария, подуване, усещане за тежест, парене и дискомфорт в областта на стомаха, прекомерно отделяне на газове, оригване и гадене, рефлукс… Тези храносмилателни проблеми са широко разпространени и най-често се дължат на слабото производство на стомашна киселина. Повечето хора са на мнение, че всичко това е безобидно, но грешат. Липсата на адекватна реакция в тези случаи, води до развитие на бактериални и паразитни инфекции, сериозен дефицит на витамини и минерали, включително дефицит на желязо, и други.

Приложение:
Допринася за поддържане на добро храносмилане.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Странични ефекти Няма наблюдавани.

Дозировка:
По 2 капсули 3 пъти дневно, по време на хранене.

Съдържание: (в 1 капс.): дн.доза:
Бетаин хидрохлорид 500 mg 3000 mg
Сминдух (семена) 100 mg 600 mg


Други съставки: Вегетарианска капсула, растителен магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.


32,99 лв. 21.60лв.

Начин на приемане

За най-добър ефект приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно с храна.

Каква цел има

Допринася за по-добро храносмилане. 


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 6.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Бетаин 500mg 0%
Сминдух ектракт 100mg 0%

За Храносмилане Виж всички 67 продуктa

Храносмилане - Правилното храносмилане и усвояване на храната са две от основните функции на организмa. Ако някои от тези процеси не се извършват правилно, не може да се подържа добро здраве. Храносмилателните продукти са много важни за всеки един активно спортуващ човек.Те спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества като протеин,аминокиселини,витамини и минерали. 

Коментари към Бетаин хидрохлорид 500 мг 90 V-капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт срещу запек и газове Бетаин хидрохлорид 500 мг 90 V-капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Храносмилане на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.