BETAINE HCL 650mg x 90 tabs.

Продукт №: G005081
Код на производителя: BIO-21

Betaine HCL 90 capsules

Естествена стомашна киселина за по-добро храносмилане. Подобрява и регулира  храносмилането. Допълнителен източник на солна киселина за хора, които имат занижено производство на стомашна киселина (хипохлорхидрия).

 

Бетаин хидрохлоридът е изключително полезен за хора страдащи от недостатъчно производство на стомашна киселина.


Допълнителни съставки: Вегетарианска капсула, растителен магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.40,35 лв. 21.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

За най-добър ефект приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно с храна.

Каква цел има

Допринася за по-добро храносмилане. 


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15 дози
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 6.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Бетаин 650mg 0%
Сминдух ектракт 100mg 0%

За Пробиотици Виж всички 30 продуктa

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“. Въздействието на пробиотичните бактерии е изключително трудно да се обясни само чрез сега известните научни данни и наблюдения, вземайки под внимание наличието на милиарди бактерии в бактериалната екосистема на човека. Независимо от това, тяхното влияние върху човешката физиология е огромно и продължава да бъде обект на все повече наблюдения и нови научни факти.Най често срещаните пробиотоци са Ацидофилус и Бифидус.Те са приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Коментари към BETAINE HCL 650mg x 90 tabs.

Добави коментар
Betaine HCL 90 capsules BETAINE HCL 650mg x 90 tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Пробиотици на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.