Big Bang 2.0 Scitec 825 гр

Продукт №: G001753
Код на производителя: SC0531

Азотен буустер на прах

BIG BANG! е продуктът, с най - високо съдържание на стимуланти, видове креатин , който ще дадат невероятна сила, енергия и издръжливост на вашите тренировки! 

Продукта съдържа повече от 50 мощни съставки стимулиращи едно истинско напомпване, както и 5 компонентна карнитинова матрица със запазена марка PENTACARN, сериозни азотни буустери, който да изкарат наяве и най - скритите ВЕНИ! 

•    Създаден за да победи всички съществуващи азотни буустери!
•    G-BOMB глутаминова матрица и всички есенциални аминокиселини! 
•    Съдържа Креатин Волюмайзъри! 
•    PENTACARN Матрица! 
•    50 МОЩНИ съставки - Най - голямата АКТИВНА доза от силни и мощни съставки създавана някога! 

Освен всичко останало, BIGN BANG съдържа всички есенциални аминокиселини, както и продукта G-BOMB в себе си. 

BIG BANG е Предтренировъчния продукт за всеки с Главно П !


99,00 лв. 79.00лв.

Начин на приемане

Смесете една доза с 300-500 милилитра студена вода. Отваряйте шейкъра на всеки 5 секунди от миксването му за да предотвратите експлозия в шейкъра. Използвайте продукта единствено само преди тренировка - около 30-45 минути. Не приемайте 5 часа преди сън.

Каква цел има

За напомване, сила, издръжливост.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 25 дози
Количество в опаковка 825 грама
Количестно на доза 33.00 грама
Съставка Грамаж Процент
Биотин 7.5 mcg 0%
Витамин B2 (Рибофлавин) 0.21 мг 15%
Витамин B3 (Ниацианамид) 100 мг 625%
Витамин B6 (Пиродоксин) 0.21 мг 15%
Магнезий 57 мг 15%
Фолиева киселина 30 mcg 15%
Въглехидрати 4.5 г 0%

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към Big Bang 2.0 Scitec 825 гр

Добави коментар
Азотен буустер на прах Big Bang 2.0 Scitec 825 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.