Big-T - 98 г

Продукт №: G001891
Код на производителя: JC2007

Тестостеронов стимулатор

Продукта на JAY CUTLER Big-T е напълно натурална формула за увеличаване на собствените нива на тестостерон и същевременно блокирайки женския хормон  естроген. Уникалния продукт Big-T е разработена формула  специално за атлети, който желаят продукти за наистина големи резултати. Big-T е изключително подходящ по време на диета когато нивата на хормноните са ниски, той ще ви направи по силни , с по-твърди мускули и ще придаде дефиницията която сте целяли винаги.


77.28лв.

Начин на приемане

Приемайте по една доза на ден. Разтворете в 250 милилитра вода.

Каква цел има

За мускулно напомпване и нацепване, прилив на енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 28 дози
Количество в опаковка 98 грама
Количестно на доза 3.50 грама
Съставка Грамаж Процент
Цинк 15 мг 100%

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Big-T - 98 г

Добави коментар
Тестостеронов стимулатор Big-T - 98 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на BPI JAY CUTLER, моля свържете се с нас на 0879202042.