BILBERRY 90mg 120 Caps.

Продукт №: G005082
Код на производителя: BIO-22

Продукт на растителна и билкова основа

Прецизните билкови екстракти на компанията BIOVEA се извличат чрез уникален процес, който включва идеологиите на традиционното билкарство и стандартизираната билкова технология. Чрез комбиниране на сурови билки, които нормално растат в природата с контролирани, концентрирани и стандартизирани билкови екстракти се гарантират големите и надеждни нива на активните билкови съставки.

 

Резултатът е мощен уникален стандартизиран билков екстракт с всички открити в околната среда полезни и ценни вещества на билките.


62,62 лв. 36.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една капсула дневно.

Каква цел има

За здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към BILBERRY 90mg 120 Caps.

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа BILBERRY 90mg 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.