AKG - L-Arginine - 100 таблетки x 1000 мг.

Продукт №: G001232
Код на производителя: BT1600

Аминокиселина в свободна форма

Аргинин (Arginine) e незаменима аминокиселина, което означава, че не може да се синтезира от тялото и трябва да се приема от храна или като хранителна добавка.Аргинин (Arginine) е прекурсор на азотния оксид и има неизменна роля при отделянето на хормоните, увеличава секрецията на растежен хормон, подпомага детоксификацията на тялото и подсилва имунната система. Той е изключително полезен за трениращите поради участието си при образуването на азотен оксид, поради което той има действие на вазодилатор, участва в процесите на снабдяване с кръв на мускулните клетки.


•    Стимулиране отделянето на растежен хормон
•    Подобряване кръвоснабдяването към клетките
•    Съдоразширяващо действие    
•    Подобряване на възстановяването след тренировка

Аргинин (Arginine) подпомага и свалянето на излишните мазнини, като увеличава нивата на растежния хормон. 


31.40лв.

Начин на приемане

Начин на употреба:2 капсули 1-3 пъти дневно

Каква цел има

За по-добро напомпване и по добри резултати във всяка следваща тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 100 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки

За Хормонно-стимулиращи продукти Виж всички 137 продуктa

Тези продукти  са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. С покачването и стимулирането на хормоналните баланси в органоизма ни тези продукти спомагат за пълноценно покачване на мускулна маса. Хормоните в тялото ни са важна част за функционирането на всеки един организъм всички тези функции допринасят за различни процеси и предпазват организма. Най често срещания хормон е тестостеронът и естрогена. Тестостерона е мъжки хормон повишаването на нивата му преминават в женски хормон естроген. 

Коментари към AKG - L-Arginine - 100 таблетки x 1000 мг.

Добави коментар
Аминокиселина в свободна форма AKG - L-Arginine - 100 таблетки x 1000 мг. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Хормонно-стимулиращи продукти на BioTech USA, моля свържете се с нас на 0879202042.