Crea-TOR - 120 капсули

Продукт №: G001513
Код на производителя: BT7701

Креатинова Матрица

 Продукта на марката Biotech Usa - CreaTor е креатинова матрица, която съчетава 5 форми на креатин. В основата на Продукта  е буферираният креатин, който е свързан с буферни молекули, които позволяват на креатина да премине през стомашните сокове невредим и да достигне в пълния си потенциал до мускулните клетки. CreaTorсъдържа високоефективните креатинова форми - креатин хидрохлорид, креатин глюконат и креатин алфа-кетоглутарат.


•    Сила
•    5 високоефективни форми на креатин
•    Уникална Комплексна креатинова матрица


Biotech Usa CreaTor е уникална  формула за максимално увеличаване на силата, работоспособността на мускулите и намаляне на мускулната умора. 


45.92лв.

Начин на приемане

1 доза сутрин и една - следобяд.

Каква цел има

За сила и издръжливост както и напомпване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 капсули

За Комплексни креатини Виж всички 38 продуктa

Всвки един вид креатин изпълнява различна функция и има различна химична реакция, всеки един от тях се свързва по различен начин с клетките в тялото ни. Под комплексни креатини разбираме, че са съвкупност от всеки вид креатин за да стимулира максималния ефeкт от добавката креатин. Има различни видове креатин такива който задържат вода в клетките и такива които стимулират само енергийните нива в организма. Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ).

Коментари към Crea-TOR - 120 капсули

Добави коментар
Креатинова Матрица Crea-TOR - 120 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни креатини на BioTech USA, моля свържете се с нас на 0879202042.