Glutanator BioTech 500 гр

Продукт №: G001515
Код на производителя: BT2003

Аминокиселина Глутамин

Този уникален продукт на мараката Biotech Usa Glutanator съчетава няколко различни форми на глутамин, всяка от които използва различна транспортна система за да бъде усвоена от тялото. Това прави продукта много ефективен и много  пълноценно усвояванет в тялото. Глутаминовата матрица Glutanator означава по-добро възстановяване, по-малко мускулна умора, по-силна имунна система и повече мускулна маса.

•    Иновативна глутаминова матрица
•    5 форми на глутамин
•    Подобрено възстановяване
•    Изграждане на мускулна тъкан

Glutanator остава зад себе си голяма част от конкуренцията на пазара, като този продукт е  иновативна формула, която използва само доказани и високопотентни форми на Л глутамин. 


83,49 лв. 66.25лв.

Начин на приемане

4  дози сутрин, преди тренировка след тренировка и преди лягане.

Каква цел има

За възстановяване на мускулната тъкан.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 500 грама
Съставка Грамаж Процент
Л-Глутамин 5 гр. 0%

За Глутамин Виж всички 97 продуктa

Глутаминът  е една от двадесетте канонични аминокиселини. Не е незаменима, но може да бъде условно незаменима в някои случаи, като усилено физическо натоварване или стомашно-чревни проблеми. Глутамина също играе роля и като имунустимулатор.

Коментари към Glutanator BioTech 500 гр

Добави коментар
Аминокиселина Глутамин Glutanator BioTech 500 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глутамин на BioTech USA, моля свържете се с нас на 0879202042.