Liquid L-Carnitine + Chrome 500 мл

Продукт №: G001522
Код на производителя: BT4090

Продукт за изгаряне на мазнини с добавен хром

Течна форма на Л-Карнитин. Отличава се с изключително бърза и висока усвояемост, което прави продуктът по-ефективен. Л-Карнитинът спомага за горенето на мазнини, като използва мазнините за енергия. Увеличава енергията и издръжливостта. L-карнитинът е необходим за метаболизма на мазнините – ще ви помогне да изгорите натрупаните мазнини, като в същото време осигурява повече енергия за мускулната дейност. Освен всички предимства на L-карнитина, които настоящият продукт може да ви предложи, допълнителен плюс е факта, че не съдържа захар! Нещо повече – присъствието на хром контролира стойностите на кръвната захар и регулира нивото на холестерола. 

•    Ускоряване на метаболизма
•    Тонус и издръжливост
•    Топене на мазнини и приток на енергия


38.65лв.

Начин на приемане

1 доза преди тренировка и 1 доза сутрин.

Каква цел има

За намаляване на килограми и топене на амзнини.Продукта е аминокиселина и действа и като енергетик.

Странични ефекти

Може да осетите леко покачване на кръвното и обилно потене.

Хранителни факти

Количество в опаковка 500 милилитра

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към Liquid L-Carnitine + Chrome 500 мл

Добави коментар
Продукт за изгаряне на мазнини с добавен хром Liquid L-Carnitine + Chrome 500 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на BioTech USA, моля свържете се с нас на 0879202042.