Nitron BioTech 1000 мл

Продукт №: G001533
Код на производителя: BT8111

Аминокиселина

  • Марка: BioTech USA
  • Вкус: Лимон, Портокал

Nitron е един от най-ефективните продукти за възстановяване , защото включва в състава си висококачествени аминокиселини BCAA свободни аминокиселини, в своята  лесно и бързо  усвояема форма за оптимизиране на мускулния растеж и протеиновия синтез.

•    Бързоусвояеми течни висококачествени  аминокиселини
•    Минимално съдържание на въглехидрати и  захари
•    Бързо и ефикасно възстановяване

Една доза от продукта съдържа 12,000 мг чисти аминокиселини от хидролизиран и суроватъчен протеин .


55.52лв.

Каква цел има

За възстановяване на мускулните клетки.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 1 литър

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Nitron BioTech 1000 мл

Добави коментар
Аминокиселина Nitron BioTech 1000 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на BioTech USA, моля свържете се с нас на 0879202042.