Vitabolic 30 таблетки

Продукт №: G001544
Код на производителя: BT0511

Витамини и минерали

BIOTECH USA Vitabolic - 30 таблетки Комбинация от витамини и минерали, с дозировки за активно спортуващи.Независимо от възрастта, пола дали спортувате или не , ние трябва да си набавим нужните ни минералите, витамините и важните микроелементи за правилно функциониране на организма поне с помощта на тази хранителна добавка на марката Biotech USA Vitabolic.

Този зашеметяващ и пълноценен витаминен и минерален комплекс предлага високоефективен  спектър на всички жизненоважни витамини и минерали, заедно с изобилие от други важни хранителни съставки.


14.49лв.

Начин на приемане

По 2 таблетки 3 пъти дневно заедно с храната.

Каква цел има

За стимулиране на имунната система и правилното функциониране на организма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 5 дози
Количество в опаковка 30 таблетки
Количестно на доза 6.00 таблетки

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към Vitabolic 30 таблетки

Добави коментар
Витамини и минерали Vitabolic 30 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на BioTech USA, моля свържете се с нас на 0879202042.