Biotin Natrol 10000 mcg 100 таблетки

Продукт №: G000998
Код на производителя: BIOTIN002

За красива коса и здрави нокти

NATROL Biotin 10000 mcg е създаден да подхранва косата и ноктите ви. С мощната си формула, която осигурява хранителна подкрепа. Поддържайки матрицата на косата, ноктите и кожата, биотинът допринася за подхранването им. Той стимулира производството на енергия, като подпомага преобразуването на въглехидратите, протеините и мазнините, които приемате в енергия за вашите клетки. 


32,71 лв. 26.45лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 таблетка, веднъж дневно, по време на хранене. За най- добри резултати оставете таблетката да се разтвори в устата и тогава преглътнете. Не е необходимо да се приема с вода.

Каква цел има

За подържане и подхранване на косата, кожата и ноктите

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100 tabs
Количестно на доза 1.00 tabs
Съставка Грамаж Процент
Калций 66mg 7%

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към Biotin Natrol 10000 mcg 100 таблетки

Добави коментар
За красива коса и здрави нокти Biotin Natrol 10000 mcg 100 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.