Биотин 50 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005854
Код на производителя: PV - 06

За нежна кожа, здрава коса и нокти

Биотин 50 желатинови капсули PureVital e известен още като витамин В7, е в основата на блестящата коса, сияйната кожа и здравите нокти. Той се явява основно хранително вещество за въглехидратния метаболизъм и подпомага нормалния растеж на клетките. Липсата на биотин в човешкия организъм може да доведе до косопад, повехнала кожа и чупливи нокти. Биотинът също така забавя стареенето и появата на бръчки, като проявява силно антиоксидантно действие. Редовният му прием стимулира естествената красота и здраве на кожата, косата и ноктите. 

 

Biotin на Pure Vital има следните съставки:

Биотин (Витамин В7) 0.300 мг: Един от витамините от група В и затова носи рядко използваното име витамин B7 или още по-рядко: Витамин H. Подобно на всички витамини на В комплекса биотинът е необходим за гладкото протичане на обмяната на веществата. 


Черен пипер 5.000 мг: Захранва с енергия нервната система, подобрява храносмилателната функция на стомаха и укрепва мускулите на храносмилателните органи. 


Царевично нишесте 300.000 мг: Използва се като помощно вещество или пълнител, с цел улесняване на пълненето на капсулите с природни продукти, билки и екстракти.


Лактоза 25.000 мг: Известна също като млечна захар се използва като помощно средство или пълнеж и е напълно безвредна.


Магнезиев стеарат 3.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство.


32,00 лв. 23.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 таблетки на ден.

Каква цел има

Подобрява състоянието на кожата.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 50 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Биотин 0,300 mg 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Биотин 50 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За нежна кожа, здрава коса и нокти Биотин 50 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.