BLACK JACK - 2 дози - 13,5 г

Продукт №: G000923
Код на производителя: PN0165

Aзотен буустер

  • Марка: PURE Nutrition
  • Вкус: Грозде, Лимон, Плодов пунш

Black Jack е пред-тренировачна матрица, оптимизираща азотния баланс. Комбинация от 6 доказани съставки помагат за подобряване на резултатите . Една от основните активни съставки във формулата е L-аргинин AKG (аргинин алфа кето-глурат). Тази форма на аргинин се усвоява по-лесно и по-бързо в сравнение със свободната форма на аминокиселината и оптимизира азотния баланс, по този начин осигурява необходимите кислород и хранителни вещества в мускулната тъкан. Това напомпва мускулите и подобрява плътността им. Кофеин, N-ацетил тирозин, L-фениланин и Йохимбин HCl действат като стимулатори на нервната система, концентрираята и мотивацията за тренировка.


5.04лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 1 супена лъжица с 150-250 мл студена вода 30-45 минути преди тренировка.  

Хранителни факти

Дози в опаковката 2
Количество в опаковка 13,5
Количестно на доза 6.50,

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към BLACK JACK - 2 дози - 13,5 г

Добави коментар
Aзотен буустер BLACK JACK - 2 дози - 13,5 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.