BORAGE OIL/ OMEGA 6 - 1000 mg 90 caps.

Продукт №: G005089
Код на производителя: BIO-27

Масло от пореч

Студено пресованото HAYA BorageOil (масло от пореч) е богато на гама-линоленова киселина. В добавка към GLA, това масло съдържа и ценни минерали, необходими за правилното функциониране на сърдечносъдовата система и доброто състояние на кожата и ноктите.

 

BorageOil (масло от пореч) се извлича от семената на растението пореч (Boragoofficinalis). То е местен вид за Европа и Северна Африка, но се култивира и в Северна Америка. То е най-богатият източник на омега-6 незаменимата мастна киселина, гама-линоленова киселина (GLA), съдържайки 20-26% GLA. GLA се извлича от линоловата киселина, позната още като омега-6 мастна киселина, която се съдържа в много обичайни растителни масла, като слънчогледово и шафраново. Тя е прекурсор за изключително важни простагландини, които представляват хормоно-подобни вещества, влияещи върху кръвния вискозитет, кожата, ставите, холестеролните нива, разширяването и свиването на кръвоносните съдове, възпалителните процеси и много други.


73,75 лв. 45.00лв.

Начин на приемане

Типичната дневна дозировка е 1,300mg; приемайте 1 драже, 1-3 пъти на ден с храна.

Каква цел има

Студено пресованото BIOVEA BorageOil поддържа здрави стави, показва способност да насърчава гъвкавостта на клетъчните мембрани, подпомага надбъбречната жлеза, помага за предпазване от формиране на тромби, поддържа добра коса, кожа и нокти и спомага за облекчаване симптомите, свързани с PMS и менопаузата. 

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Калории от мазнини 10 0%
Общо Калории 10 0%
Мазнини полиненаситени 0.5g 0%
Общо Мазнини 1g 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към BORAGE OIL/ OMEGA 6 - 1000 mg 90 caps.

Добави коментар
Масло от пореч BORAGE OIL/ OMEGA 6 - 1000 mg 90 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.