Бораго 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005855
Код на производителя: PV - 07

При предменструален синдром и менопауза

Бораго 60 желатинови капсули PureVital съдържа 20 до 25% гама-линоленова киселина, която притежава удивителни регенериращи свойства. Основно борагото се използва поради силния му ефект върху хормоналната система като ефикасно средство за премахване неприятните симптоми на предменструалния синдром и менопаузата. Поречът също e богат на олеинова и палмитинова киселини, които проявяват понижаващ холестерола ефект. Благодарение на противовъзпалителните си качества, поречът лекува още настинки, бронхити и инфекции на дихателните пътища. В комбинация с добавения витамин Е, капсулите Бораго се прилагат успешно и при лечение на кожни проблеми – намаляват сърбежа при екземи, лечение на рани, при много суха кожа и обриви.   

 

Бораго на Pure Vital има следните съставки:

Пореч (Масло от семената) - 500.000 мг: В семената от пореч се крие съкровище под формата на основните омега-6 мастни киселини, по-специално гама-линоленова киселина. Имат и силно противовъзпалително действие, което е особено ценно специално в случаи на невродермит при деца - успокояват сърбежа.


Витамин Е (D-алфа-токоферилацетат) - 15.000 мг: Най-известен като мастно-разтворим "ловец на свободни радикали". Точно като витамините А и C, той защитава клетките на тялото срещу агресивни кислородни съединения и токсините в околната среда.


Глицерин - 56.000 мг: Глицеринът е тривалентен алкохол и служи в обвивката на меки желатинови капсули като влагозадържащо средство, за да не станат чупливи капсулите.


Желатин (капсула) - 144.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


47,31 лв. 34.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

При предменструален синдром и менопауза.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 15,000 mg 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Бораго 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
При предменструален синдром и менопауза Бораго 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.