Босвелия 310 мг 60 таблетки Nature's Way

Продукт №: G005008
Код на производителя: 64400

Естествен продукт при болки в ставите

Босвелия 310 мг 60 таблетки Nature's Way позната още като индийски тамян или индийска лиана, е голямо дърво, отделящо ароматни смоли, от които се добива и активното вещество. То заема важно място в аюрведическата медицинска практика. Алфа- и бета-босвелиевата киселини, и полизахаридите са активните съставки, на които основно се дължи благоприятния ефект на растението. Екстрактът от босвелия, всъщност е екстракт, извлечен от дървесната кора, чиито състав се характеризира с униклани хранителни качества.

Босвелия (Boswellia serrata) допринася за нормалните процеси на кръвоснабдяване и благоприятства нормалното състояние на кръвоносните съдове, ставите, хрущялната тъкан и мускулите.

Екстрактът от босвелия в продукта на Nature’s Wayе стандартизиран до 65% босвелиева киселина. Това е от ключово значение за ефикасността на екстракта, тъй като е клинично доказано, че най-добър ефект се постига само ако продуктът съдържа над 60% босвелиеви киселини!

При проблеми със ставите. С напредването на възрастта, в резултат от прекомерно натоварване и травми, в ставите се развиват възпалителни процеси, те се износват и увреждат, хрущялът изтънява. Това става причина за болка в ставите и затруднена подвижност.

В повечето случаи човек посяга към обезболяващите, но те не решават проблема в дългосрочен план. Има далеч по-ефикасни средства, и то природни, които намаляват симптомите по естествен начин!

Босвелия има силно противовъзпалително действие. Редуцира основните симптоми при влошено състояние на ставите и поддържа нормалната функция на ставите. Допринася за намаляване на възпалението в ставните тъкани и благоприятства подвижността на ставите. Противодейства на увреждащите ставния хрущял процеси.

Босвелия насърчава притока на кръв към ставите и намалява ставните болки, подуването и сковаността. Подпомага гъвкавостта, облекчава дискомфорта в областта на коленете.

Приложение:
Допринася за поддържане на нормалното състояние на ставите.

Забележки:
При бременност или кърмене, консултирайте се с вашия лекар преди приемане на този продукт. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 таблетка 3 пъти дневно с храна или вода.

Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Сух екстракт от смола на босвелия -

65% босвелиеви к-ни
307 mg 921 mg


Други съставки: Целулоза, малтодекстрин, целулозна смола, стеаринова киселина, силициев двуокис, глицерин.


36,17 лв. 23.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по една таблетка три пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване и заздравяване на ставите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Босвелия 310 мг 60 таблетки Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при болки в ставите Босвелия 310 мг 60 таблетки Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.