Build-HD 30 serv.

Продукт №: G000880
Код на производителя: BPI0402

Креатинова матрица

  • Марка: BPI Sports
  • Вкус: Плодов пунш

BPI SPORTS Build-HD е истинския креатинов продукт от който  има нужда сериозния билдър . Не ви ли писна да се залъгвате ,че това което пиете е креатин ?!?! Четете на опаковката за продукта какво трябва да очаквате от него а всъщност когато го пиете не виждате обещанията на опаковката да се сбъднат , е този път обещаното ще бъде изпълнено .Стига с тези нелепи и остарели формули на креатин, наситен със 75 грама захар, обозначени като "малтодекстрин". Те се опитват да ви вземат парите за нещо което е пълно с неща от които вие нямате нужда. Тези "трикове" са за деца. Тук получавате чист мускул в бутилка .


126.63лв.

Начин на приемане

Препоръчителна употреба ; една доза в 500мл студена вода . В тренировачните дни 30мин преди тренировка в не тренировачните дни сутрин . 

Каква цел има

качване на мускулна маса , енергия ,издръжливост 

Странични ефекти

Странични ефекти няма. Не превишавайте препоръчителния дневен прием.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 180 грама
Количестно на доза 6.00 грама

За Монохидрат Виж всички 71 продуктa

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Креатинът е открит през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Основен източник на енергия за него е аденозинтрифосфатът (АТФ), който се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва да се ресинтезира бързо. Възстановяването от АДФ до АТФ в анаеробна фаза се извършва с помощта на креатинфосфата. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Коментари към Build-HD 30 serv.

Добави коментар
Креатинова матрица Build-HD 30 serv. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Монохидрат на BPI Sports, моля свържете се с нас на 0879202042.