Бягаща пътека Falcon D2

Продукт №: G007446
Код на производителя: 45583

Пътека за бягане 120 кг

Бягаща пътека Falcon D2 е съвременна бягаща пътека с модерен дизаин. Предназначена е за провеждане на кардио тренировки в домашни условия, тъй като е компактна с мотор от 2 к.с. и е сгъваема с цел заемане на малка площ в жилището. Съвременният и вид я прави отлично допълнение към домашния интериор. Моторизираните бягащи пътеки на Американската фирма Falcon, се отличават с иновативни решения, носещи ползи, висока ефективност и удобство при бягане на тях. В какво се изразяват: мекота и поемане на ударните реактивни сили при посрещане на лентата от маховия крак. Тове е гаранция за безопасност на ставите на долните крайници и долната част на гърба. За разяснение на любителите на бягането, първата предпоставка за намаляване на силите на реакцията на опората е свързана с така важната безопасност за ставите на долните крайници и долната част на гърба, проблемни зони за повечето трениращи с наднормено тегло и такива в по-напреднала възраст. В същото време, омекотената бегова повърхност води до изразходването на повече калории и следствие на това, топенето на повече телесни мазнини. Така че, пътеката е отличен кардио уред за активиране на мастния метаболизъм  и за отслабване. Регулирането на скоростта и наклона на беговата повърхност, позволява да се работи променливо-интервално, както и да се ходи интензивно. Интензивното ходене е за предпочитане при начинаещи с голямо наднормено тегло и проблеми в ставите на долните крайници и гърба. Модел D2 на Falcon има прецизната калибровка, фактор за високо качество подсигуряващо елегантност при работа, стабилност, здравина, безшумност и удобство. Калибрирането и запазването му във времето е един от най-важните показатели за това, колко време ще ползвате даден уред. За това Falcon, цени точно - да Ви осигури кардио машина, която ще ползвате дълго време с желание. Моделът D2 на Falcon е предназначен за кардиотренировки у дома, като сгъването и след заниманието, спестява домашно пространство.

Някои показатели на бягащи пътеки Фалкон, модел D2:

 • Мотор: 2 HP ( DC ), безшумен
 • Скорост: 0.8 – 14 км/ч
 • Наклон, автоматичен: 0 – 14 %
 • Цифрова смяна на наклона само с едно движение в диапазон на 12 секции
 • Програми - 6 броя, P1-P6
 • LЕD дисплей показващ: скоростта, времето, пробяганото разстояние, изгорените калории, наклон на бягащата повърхност, сърдечен пулс и изразходени калории от мазнините
 • Възможност за включване на USB
 • Отчитане на сърдечния пулс ръчно (чрез сензор)
 • Тегло на пътеката: 67 кг с опаковка / 62 кг без опаковка
 • Максимално тегло на трениращият: 120 кг
 • Размери на пътеката в сглобено състояние: д 178 х ш 76 х в 138 см
 • Размери на лентата: д 126 х ш 44 см

1390,00 лв. 1,279.00лв.

За Фитнес Виж всички 1144 продуктa

фитнес

Коментари към Бягаща пътека Falcon D2

Добави коментар
Пътека за бягане 120 кг Бягаща пътека Falcon D2 не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фитнес на FALCON, моля свържете се с нас на 0879202042.