Бяла ружа корен 455 мг 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004976
Код на производителя: 14800

Естествен продукт срещу настинка и възпалено гърло

Бяла ружа корен 455 мг 100 капс Nature's Way се използва като средство за подкрепа на храносмилателната система и дихателните пътища. Растението е известно също като пъртенка, волско око, бял слез, ружа – лечебна. Химичният му състав е богат на флавоноиди, салицилова киселина, танини, захари, нишесте, слузни и минерални вещества, и други.

При прием растението подпомага процеса на фагоцитоза, при който някои клетки „поглъщат” мъртви тъкани и клетки, бактерии и др., при което се ускорява процесът на оздравяване.

Приемът й е особено подходящ през есенно-зимния период. Растението съдържа значително количество слузни вещества, които благоприятстват нормалното състояние на лигавицата на дихателните пътища и стомашно-чревния тракт. Подпомага функциите на пикочната система.

При нарушено функциониране на дихателната система:

Студените месеци от годината са идеалният период за развитие на инфекции на дихателните пътища. Кашлица, зачервено гърло, задух, хрема, висока температура, отпадналост… Тези симптоми не са никак приятни и за да бъде намален рискът от появата им, се препоръчва имунната система да бъде постоянно поддържана със здравословно хранене, физическа активност и спорт, ограничаване на стреса и др. Обикновено хората, които не се придържат към здравословен режим, децата, както и по-възрастните най-често страдат от респираторни проблеми.

Бяла ружа (корен) / Marshmallow (root) е подходящо средство за облекчаване на състоянието при суха кашлица, възпалено гърло, болки в гърлото и други.

Екстрактът допринася за намаляването на болката и сухотата, и подпомага по-лесното отхрачване. Успокоява възпалените мембрани в устната кухина и гърлото, и намалява дразненето и дискомфорта при преглъщане. Има силно противовъзпалително действие.

В подкрепа на храносмилането: екстрактът от бяла ружа допринася за нормалния процес на храносмилане и облекчава състоянието при киселини, неправилна перисталтика. Успокоява стомашно-чревната лигавица.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на дихателните пътища, храносмилателната и пикочната системи.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 3 пъти на ден с храна или вода.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Органична Бяла Ружа (корен) 910 mg 2 730 mg
Въглехидрати 1 g 3 g


Други съставки: желатин (капсула)


25,04 лв. 15.60лв.

Начин на приемане

Консумирайте по две капсули три пъти дневно.

Каква цел има

Укрепва хранителната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Бяла ружа корен 455 мг 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу настинка и възпалено гърло Бяла ружа корен 455 мг 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.