Бяла върба (кора), 400 mg, 100 капсули

Продукт №: G004977
Код на производителя: NW193

Продукт на растителна и билкова основа

Приемът й е най-полезен през по-студения сезон. Подкрепя действията на пикочната система, особено на пикочния мехур. Подпомага за нормалната температура на тялото. Кората от бяла върба е най-важна за синтеза на аспирин. Тя притежава салицин и съчетани съединения. Продуктът е създаден от внимателно обелени малки участъци от диви дървета, които не са пострадали по време на по време на обработка.

Компанията Nature’s Way предлага над 500 100 % естествени хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специални продукти.


23.66лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два пъути дневно.

Каква цел има

За укрепване на пикочната и съдова системи.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Бяла върба (кора), 400 mg, 100 капсули

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Бяла върба (кора), 400 mg, 100 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.