БРОНХАЛ

Продукт №: G004873
Код на производителя: hmb032

Билков продукт за подобряване на дишането

Продуктът съдържа изключително полезни билкови екстракти от босилек, лайка, джинджифил, сладник, драка и семе от лен, които помагат за ускоряване на възстановяването на дихателните пътища и за по-добро дишане като цяло.

Той подпомага отстраняването на сексретите при боледуване и значително подобрява дишането като при прием от по-дълъг период от време намалява дихателната недостатъчност.

Той е полезен за лекуване на бронхит, пневмония, грипове и настинки, астма и при пушачи или работещи в замърсена среда.


12,52 лв. 6.00лв.

Начин на приемане

Приемат се от 3 до 6 таблетки на ден около 30 минути след хранене.

Каква цел има

За подобряване на дишането и отстраняване на секретите от дихателните пътища.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 таблетки

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към БРОНХАЛ

Добави коментар
Билков продукт за подобряване на дишането БРОНХАЛ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.