Aromavex BSN 90 капсули

Продукт №: G001586
Код на производителя: BSN0261

Tестостеронен бустер

  • Марка: BSN

BSN Aromavex  е иновативен  продукт, възстановяващ естественото производство на тестостерон. BSN Aromavex  е първата  концентрирана хормоно стимулираща добавка на марката BSN, създадена е благодарение на множество сериозни  изследвания и тестове. BSN Aromavex е специално предназначен за употреба повреме или след тестостеронен цикъл.Този продукт  е създаден без забранени съставки , а вместо това специалистите от отдела са заложили  на D-глюкаровата киселина, витамин Д и много други растителни  екстракти. Крайният резултат е висококачествен продукт подходящ за всеки атлет, който е включил в режима си тестостеронни суплементи .


165,00 лв. 100.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 1 капсула, 4 пъти дневно .

Каква цел има

Продукта се използва за Повишаване на естественото ниво на тестостерон от там и покачване на мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 250 iu 63%
Калций 18 мг. 2%

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Aromavex BSN 90 капсули

Добави коментар
Tестостеронен бустер Aromavex BSN 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на BSN, моля свържете се с нас на 0879202042.