Axis HT - 120 таблетки

Продукт №: G001587
Код на производителя: BSN0305

Tестостеронен бустер

  • Марка: BSN

Axis – HT увеличава естественото производство на тестостерон и свързаните с него андрогени. По този начин се повишава либидото и се подобряват сексуалните функции. Съдържа комбинация от хранителни вещества и растителни продукти , а не хормони, креатин и стимуланти. Това е изключително важно  за всички , които искат да повишат  силата, издръжливостта и продуктивността на мускулите .Към AXIS-HT са добавени цинк и магнезий, които по време на сън задействат отделянето на тестостерон и хормон на растежа, така спомагат за  по –бързо изграждане на мускулната тъкан, нейното максимално възстановяване и предотвратяване на претренирането.Ефектът на Axis–HT се усеща само след няколко дни. Мотивацията по време на тренировки нараствамногократно. След 1 седмица силата ви продължава дарасте . Мускулите вистават по-плътни. Можете да правите повече повторения и вените ви изпъкват.Знаете, че ще се случи нещовелико.След 2-3 седмици се вижда пълната ‘ тестостеронно – андрогенна ‘промяна. Мускулите ви са видимо по – плътни, големи и  твърди. Телосложението ви изглежда по – изразено, релефно и напомпано , което обикновено е много трудно заизпълнение. Да не споменаваме за либидото ви...това е един от най – хубавите ефекти. Мислите си , че сте отново на 18 и всичко току що започва. С всяка следваща седмица вашите мускулни клетки се пълнят с повече  протеин ,гликоген, устойчивост към умората и сила. Това не може да се сравни с нищо друго .

 

 


150.94лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте две таблетки 3 пъти на ден , ежедневно. Първата доза със закуската, втората с обяда, третата - с последното хранене.

Каква цел има

За всички които искат да покачат чиста мускулна маса, да придобият по-голяма сила, а също и по-голяма полова мощ.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Магнезий 150 мг. 38%
Цинк 10 мг. 67%

За Хормонно-стимулиращи продукти Виж всички 137 продуктa

Тези продукти  са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. С покачването и стимулирането на хормоналните баланси в органоизма ни тези продукти спомагат за пълноценно покачване на мускулна маса. Хормоните в тялото ни са важна част за функционирането на всеки един организъм всички тези функции допринасят за различни процеси и предпазват организма. Най често срещания хормон е тестостеронът и естрогена. Тестостерона е мъжки хормон повишаването на нивата му преминават в женски хормон естроген. 

Коментари към Axis HT - 120 таблетки

Добави коментар
Tестостеронен бустер Axis HT - 120 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Хормонно-стимулиращи продукти на BSN, моля свържете се с нас на 0879202042.