Hyper FX - 324 г

Продукт №: G001593
Код на производителя: BSN0358

Азотен буустер

  • Марка: BSN
  • Вкус: Плодов пунш, Синя Малина

Попюлярността на предтренировъчните продукти на BSN не спира да расте сред атлети професионалисти, както и сред атлети любители. Добавянето на нова под категория при пред-тренировъчните суплементи със сигурност ще заинтригува цялата индустрия занимаваща се с хранителни добавки. BSN гордо представя новото, енергийно-базирано пред-тренировъчно чудо HYPER FX – първият концентриран продукт, който увеличава многократно силата и издръжливостта.HYPER FX е по-добър от другите предтренировъчни продукти на пазара , защото : не съдържа Geranium(екстракт от здравец), който причинява свиване на кръвоносните съдове. Доставя търсената интензивност , като в същото време осигурява  фокус по време на цялата тренировка. Комбинацията от  CarnoSyn и Betaine с PEAK ATP увеличава силата и издръжливостта, като едновременно  предпазва от прекалено  мускулнонатоварване. Повишава нивата на тестостенон и в същото време изгаря мазнини което не се случва при други пред-тренировъчен буустер.


86.94лв.

Начин на приемане

Разтворете една доза 20 минути преди тренировка.

Каква цел има

Ако искате да повишите вашата  енергия  и интензивността при тренировка  , да засилите  концентрацията , издръжливостта , изгарянето на мазнини и да се възстановявате по –бързо това е продуктът , от който се нуждаете .

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 324 гр.
Количестно на доза 10.80
Съставка Грамаж Процент
Kалий 5 мг. 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 20 мг. 0%
Витамин D 500 iu 0%
Калций 35 мг. 0%
Магнезий 100 мг. 0%
Натрий 280 мг. 0%
Въглехидрати 4 гр. 0%

За За мускулна маса мъже Виж всички 14 продуктa

За мускулна маса мъже- включват продукти специално подбрани за покачване на мускулна маса.

Коментари към Hyper FX - 324 г

Добави коментар

Подобни марки на За мускулна маса мъже

Азотен буустер Hyper FX - 324 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За мускулна маса мъже на BSN, моля свържете се с нас на 0879202042.