Thermonex - 120 капсули

Продукт №: G001605
Код на производителя: BSN0104

Термогенен фетбърнър

  • Марка: BSN

Един от най-добрите бърнари в света Thermonex представлява формула от: Кофеин - повишава енергийните нива, намалява апетита и глада, изостряна ума и концентрацията, подобрява дейност и стимулира термогенезата. Термогенезата представлява процес при , койтосе изгарят калории с отделяне на топлина. Екстракти от зелен чай - зеления чай съдържа вещества, наречени катехини, които засилват термогенезата и изгарянето на мазнините, заедно с кофеина. Зеленият чай също е и антиоксидант. Октопамин - Това е биогенен амин поддържащ термогенезата и другите действия на кофеина и зеления чай.Еводиамин (98 %) - това е неароматен ванилоиден рецептор и е един от алкалоидите, съдържащи се в растението Evodia Rutaecarpa. Действа като редуцира телесните мазнини, чрез стимулиране на термогенезата. Йерба Мате – е източник на кофеин. Употребява се по същите причини, както и октопаминът. Кора от портокал - източник на синефрин . Действието му е подобно на октопамина, с който е свързан химически. Нарингин –се съдържа в цитрусовите плодове. Удължава ефекта от кофеина и другите метилксантини. L – Тирозин-Регулира вниманието, концентрацията , нервномускулната дейност и настроението. Йодотирозин и дийодотирозин - Това са форми на тирозина, съдържащи йод. Тези вещества са много важни за цялостната обмяна и здраве на тялото.


90.56лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 3 капсули 2-3 пъти дневно, около 30 минути преди тренировка или преди хранене.

Каква цел има

 THERMONEX се използва главно за изгаряне на ненужните мазнини, но съдържа също и съставки, които повишават продуктивността на тялото, подобряват менталната функция, концентрацията и регулират функцията на щитовидната жлеза в нормални граници.

Хранителни факти

Дози в опаковката 40
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Екстракт от зелен чай 375мг 0%
Кофеин 250мг 0%
Л-Тирозин 300мг 0%

За Енергийни продукти Виж всички 209 продуктa

Енергийните суплементи на първо място изпълняват роля на енергайзери и действат ободряващо и тонизиращо. Затова често се приемат преди тренировка. Енергийните продукти  ускоряват обмяната на веществата и термогенезата и са ефективна помощ при диети и начини на отслабване.

Коментари към Thermonex - 120 капсули

Добави коментар
Термогенен фетбърнър Thermonex - 120 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Енергийни продукти на BSN, моля свържете се с нас на 0879202042.