Build UP

Продукт №: G003564
Код на производителя: 2796

Гейнър за покачване на тегло

  • Марка:
  • Вкус: Банан, Ванилия, Шоколад, Ягода

Тестовете показват предимствата при мускулното изграждане и хормоналния баланс на въпросната комбинация протеини в сравнение с обикновенния суроватъчен протеин. Растежният ефект на Anabolic Protein е допълнително оптимизиран от свободната форма на L-leucine и b-ecdysterone, както и функционалните растителни вещества. Buildup съдържа 33.8g високо гликемични въглехидрати необходими за 30-45 минутна интензивна тренировка. Те се прилагат от организма като енергиен източник и предпазват протеина и повечето амино киселини от  въвличане в енергийния цикъл и горене като енергиен заместител.

Поради тази причина цялото количество въглехидрати се използва почти на 100% от организма и не се събира като телесна мазнина. Още повече, тези въглехидрати допринасят за увеличения анаболен ефект, бивайки в "тясна връзка" с инсулогенните ко-субстрати. Дори ако консумирате Build up няколко пъти дневно няма дори и минимален риск от натрупване на мазнини.


82.10лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

От една до три дози на ден.

Каква цел има

Покачване на чиста мускулна маса и сила.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 1.500кг.
Количестно на доза 0.08.кг.
Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 4.3гр. 0%
Л-Валин 4.7гр. 0%
Л-Леуцин 15.6гр. 0%
Протеин 33.8гр. 0%
Въглехидрати 33.8гр. 0%
Л-аргинин 4.7гр. 0%
Л-Глутамин 8.400гр. 0%
Таурин 1.333гр. 0%

За Въглехидрати Виж всички 54 продуктa

Въглехидратите са едни от най важните съставки за стимулиране на енергийния баланс и за покачване на мускулна маса. Има два вида въглехидрати прости и сложни. Простите се усвояват от организма по бързо усвояват се мускула веднага и спомагат за по голям ефект, сложните въглехидрати са тези който се усвояват във време от организма. Въглехидратите са хранителни вещества важни за енергията на организма всяка една част от тялото се храни с въглехидрати за да има енергия.

Коментари към Build UP

Добави коментар
Гейнър за покачване на тегло Build UP не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Въглехидрати на , моля свържете се с нас на 0879202042.