Calcium Caseinate Instantised 1 кг

Продукт №: G002354
Код на производителя: 15160

Казеинов протеин

Калциев казеинат е биологично-различен вид протеин. То се получава от мляко с ниско съдържание на мазнини, лактоза и натрий. В допълнение, Калциев казеинат притежава впечатляващ хранителен профил и е естествено наситен с протеини,аминокиселини и калций. 

Приложение на Калциев казеинат

 
Въпреки, че има същото високо качество, както традиционните суроватъчни изолати, Калциев Казеинат се усвоява по-бавно, благодарение на коагулиращите си свойства. Този забавен процес на усвояване води до абсорбирация на повече аминокиселини и пептиди от тялото, като същевременно осигурява на мускулните тъкани постоянно и продължително снабдяване с азот. Бавният процесс на освобождаване превръща Калциев казеинат в подходящия протеин за прием преди лягане, когато в тялото дълго време не постъпват високо белтъчни храни или добавки.


Калциев казеинат е бързо разтворим
 
Времето е може би най-забележителната разлика между суроватъчния протеин и казеин, необходимо за храносмилане и усвояване в тялото. Консумацията на суроватъчен протеин води до рязко покачване на нивата на аминокиселини в кръвта, които се връщат в нормата за около 2 часа. Казеинът се сгъстява в стомаха и се усвоява много по-бавно, което води до по-умерено покачване на аминокиселините в кръвта. Нивата на аминокиселини се поддържат в продължение на 7 часа. 

От гледна точка на мускулна хипертрофия, суроватъчният протеин може да се разглежда като „бърз протеин“, който стимулира протеиновия синтез. От друга страна, Калциев казеинат се класифицира като "бавен протеин", който забавя разграждането на протеина до степен, в която той достига антикатаболен ефект.

109,93 лв. 85.00лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием:

Разтоворете една доза (30 гр) във вода, мляко или плодов сок. Подходящ за консумация преди лягане и между храненията.

Каква цел има

Мускулна маса, Възстановяване,Постепенно усвояване

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 33
Количество в опаковка 1 кг
Количестно на доза 0.03 кг
Съставка Грамаж Процент
Протеин 27.4 гр 0%
Калций 435 мг 0%
Натрий 4.5 мг 0%
Въглехидрати 0.06 гр 0%
Общо Мазнини 0.3 гр 0%

За Казеин Протеин Виж всички 37 продуктa

Това са така наречените бавно усвоями протеини които се усвояват по бавно от организма и дават нужните за мускула протеини и предпазват от разпад на мусулните клетки. Казеинът е протеин който се усвоява от много по бавно и доставя на организма нужните хранителни вещества по дълго време. Казеинът е така наречения нощен протеин защото доставя на организма и мускулите правилната доза белтъчини и въглехидрати докато си отпочиват.

Коментари към Calcium Caseinate Instantised 1 кг

Добави коментар
Казеинов протеин Calcium Caseinate Instantised 1 кг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Казеин Протеин на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.