Essential Amino Acids EAAs 500 гр

Продукт №: G002360
Код на производителя: 15297

Комплексни аминокиселени

BULK POWDERS Essential Amino Acids съдържа всички девет незаменими аминокиселини в подходящото съотношение,а също така и допълнителни 5 гр от основната аминокиселина Левцин във всяка доза.

Аминокиселините помагат на възстановителния процес  на мускулните влакна, като участват в растежа и развитието на мускулатурата. Незаменимите аминокиселини имат важна роля за синтеза на протеин в мускулите, както и за предпазване от загуба на мускулна тъкан. 

 
Незаменими аминокиселини не се произвеждат в тялото и следователно трябва да се набавят допълнително от външни източници. Незаменимите аминокиселини са общо 9 - левцин,валин, изолевцин,фенилаланин, лизин,триптофан, треонин, метионин и хистидин. Липсата само на една от тях може да доведе до разрушаване на мускулната тъкан.

125,22 лв. 102.50лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием:

Приемайте 1 доза (15 гр) преди хранене в дните за тренировка. Консумирайте една доза преди тренировка или разделете дозата на две и приемайте половин преди и половин по време на тренировка.
 

Каква цел има

Стимулира протеиновия синтез,Подпомага изграждането на качествена мускулна маса,Възстановяване

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 33
Количество в опаковка 500 гр
Количестно на доза 15.15 гр
Съставка Грамаж Процент
Л-Валин 2.2 гр 0%
Л-Леуцин 5 гр 0%
Л-Фенилаланин 1.8 гр 0%

За Комплексни Аминокиселини Виж всички 85 продуктa

Комплексни Аминокиселини са химични съединения, в молекулата на които присъстват задължително аминогрупа и химична група, придаваща киселинни свойства на съединението. Коплексните аминокисели са съвкупност от всички незаменими и заменими аминокисели(Бцаа, в свободна форма както и есенцалните аминокиселини)

Коментари към Essential Amino Acids EAAs 500 гр

Добави коментар
Комплексни аминокиселени Essential Amino Acids EAAs 500 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Аминокиселини на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.