Soya Protein Isolate 90%

Продукт №: G002342
Код на производителя: 15158

Протеин

Soya Protein Isolate 90%  се извлича от зърна на соя. Соевият протеин подпомага изграждането на качествена мускулна маса,изгарянето на мазнини и също така увеличава издръжливостта и намалява умората. Той има доказани свойства за регулиране на нивата на тестостерон и е идеален източник на растителен протеин. 

Оптимални резултати
 

За увеличаване на мускулният обем и по-бързо възстановяване след интензивни тренировки, се препоръчва прием на около 2 гр протеин на всеки килограм телесно тегло на ден. Например, при тегло от 85 килограма, препоръчителната доза е минимум 170 гр протеин на ден.

 

Soya Protein Isolate 90% е чудесна алтернатива на  млечни протеини и е ефективен начин за увеличаване на дневния прием на белтъчини, особено за вегани и хора с алергии към мляко и млечни продукти. Изследвания показват, че соевият протеин има доказан ефект за увеличаване на телесната маса (изграждане на мускулатурата) и подпомагане на възстановяването след интензивни упражнения.
 

Soya Protein Isolate 90% има по-високо съдържание на аргинин в сравнение с млечните протеини. Аргинин е съставка с доказано действие за увеличаване притока на кръв и подпомагане на възстановяването след натоварване.
 

Ползи за здравето
 
 
Soya Protein Isolate 90%  подпомага сърдечно-съдовата система, като намалява нивата на лошия холестерол (LDL). Той е богат източник на фибри, който са полезни за храносмилането.
Soya Protein Isolate 90% стимулира синтеза на хормон, подпомагащ функциите на щитовидната жлеза (TSH) и на тироксин, който съдейства за ускоряване на метаболизма и повишено изгаряне на мазнини. 
 

Соевите зърна, използвани за производството на този висококачествен продукт са 100% без съдържание на ГМО.
 

55.55лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием:

Смесете 30 гр протеин с 200 мл вода. Подходящ за консумация сутрин, преди и след тренировка и преди лягане.

Каква цел има

Мускулна маса,  Възстановяване, Алтернативен източник на протеин, 

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 33
Количество в опаковка 1 кг
Количестно на доза 0.03 кг
Съставка Грамаж Процент
Протеин 27.4 гр 0%
Натрий 221 мг 0%
Общо Мазнини 1 гр 0%

За Суроватъчен изолат Виж всички 61 продуктa

Суроватъчния изолат се счита за най-висок клас протеин и е по-качествен от суроватъчния концентрат. В него се съдържат наи малко проценти мазнини и въглехидрати и се усвоява най-бързо от организма. 

Коментари към Soya Protein Isolate 90%

Добави коментар
Протеин Soya Protein Isolate 90% не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчен изолат на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.