Super Pea Protein Isolate 500 гр

Продукт №: G002351
Код на производителя: 15161

Протеин

Super Pea Protein Isolate е извлечен от грах естествен, жълт протеин с отличен вкус,качество и разтворимост  . Това е второ поколение Грахов протеин изолат, специално разработен за серията BULK POWDERS Basics !

В стремежа си да създадат най-добрия Грахов протеин, BULK POWDERS направиха множество тестове и разработиха Super Pea Protein Isolate. Той  бързо се наложи над конкурентните продукти на пазара. Формулата е насочена преди всичко към вегани, желаещи да увеличат приема на протеин, но ограничени, когато става дума за висококачествени протеинови източнициSuper Pea Protein Isolate е популярен и сред не-веганите, заради отличния си хранителен профил.

 
Super Pea Protein Isolate е може би най-добрият Грахов протеин изолат на пазара.
 

33,61 лв. 25.00лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием:

Приемайте по 1 доза (30-40 гр) рано сутрин и веднага след тренировка. Също така може да се консумира преди тренировка и преди лягане или по всяко друго време в зависимост от хранителните нужди.

Каква цел има

Мускулна маса, Възстановяване,Източник на протеини за вегани и вегетарианци

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 16
Количество в опаковка 500 гр
Количестно на доза 31.25 гр
Съставка Грамаж Процент
Л-Леуцин 8.3 гр 0%
Л-Фенилаланин 5.3 гр 0%
Д-Аспаргинова Киселина 11.6 гр 0%

За Суроватъчен изолат Виж всички 61 продуктa

Суроватъчния изолат се счита за най-висок клас протеин и е по-качествен от суроватъчния концентрат. В него се съдържат наи малко проценти мазнини и въглехидрати и се усвоява най-бързо от организма. 

Коментари към Super Pea Protein Isolate 500 гр

Добави коментар
Протеин Super Pea Protein Isolate 500 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчен изолат на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.