Бурканчета за съхранение GoStak 3 x 100 мл

Продукт №: G006721
Код на производителя: BBGS1

Кутия за пренос на добавки

  • Марка:
  • Цвят: Зелен, Розов, Син, Черен

Бурканчета за съхранение GoStak 3 x 100 мл са супер удобни за пренос на добавки. Здравите бурканчетта се затварят отлично и са идеални за пренасяне на пудри, капсули, таблетки, ядки, сушени плодове и други снакове. Независимо какъв тип добавки искате да носите със себе си, или просто имате нужда от удобни съдове за пренасяне на малки количества от различни видове храни, GoStak ще Ви свърши перфектна работа. Те са достатъчно големи, за да пренасяте всички видове добавки като същевременно няма да препълват фитнес чантата Ви. GoStak са изключително подходящи да пренасяте добавките си, когато сте на дълъг път и не искате да разваляте суплементарния си план. Така ще можете да си осигурите добро възстановяване, независимо къде се намирате. GoStak са направени от изключително издръжливата пластмаса. Това означава, че те са хигиенични, надраскват се трудно и са изключително лесни за почистване. Независимо какво се съхранявали в тях предния ден, едно бързо измиване е достатъчно да ги поддържате свежи. Всички отделни бурканчета, независимо от обема си, могат да бъдат лесно свързани помежду си в реда, който желаете. По този начин можете да си сглобите един комлект от всички необходими части, правейки пренасянето и съхранение на добавки и храна лесно като детска игра.


25.00лв.

За Бутилки Шейкъри и Блендери Виж всички 37 продуктa

Шейкъри се използват за лесно и удобно разбиване на вашите хранителни добавки. Има различни видове шейкъри едни от най-разпространените са блендърите с топче.

Коментари към Бурканчета за съхранение GoStak 3 x 100 мл

Добави коментар
Кутия за пренос на добавки Бурканчета за съхранение GoStak 3 x 100 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Бутилки Шейкъри и Блендери на , моля свържете се с нас на 0879202042.