Бърза круша с ластици Spartan Sport

Продукт №: G006494
Код на производителя: 1146

Боксова круша бърза

Бърза круша с ластици Spartan Sport е произведен изцяло от естествена кожа и е с подсилени шефове. По този начин издръжливостта му е много по - голяма и ще Ви осигури нужното, за да направите една много качествена и ефективна тренировка. Този модел е за закачане на пода и тавана.  Целта на бързата круша е да подобри бързината на ръката Ви и Вашата концентрация. В комплекта няма ластици.

 

Застанете пред бързата круша и започнете да я удряте като спазвате следните препоръки:

  • Извършете 3 бързи серии по три минути всяка.
  • Удряйте уреда многократно с лявата Ви ръка, за да тренирате внезапния удар, който ще можете да нанесете с нея при реална битка.
  • Правете по 1 минута почивка между отделните рундове. Така ще можете да приключите тренировката Ви с този уред само за 11 минути.

Артикулът има нужда да се надуе с въздух преди употреба, това става с всеки вид помпа.


89.00лв.

За Боксови круши и чували Виж всички 52 продуктa

Боксовите круши и чували имат равномерност на цялата повърхност и са перфектни за поемане на удари.Предимно са изработени от кожа , а пълнежа им е от парчета плат или кожа.

Коментари към Бърза круша с ластици Spartan Sport

Добави коментар
Боксова круша бърза Бърза круша с ластици Spartan Sport не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Боксови круши и чували на Spartan Sport, моля свържете се с нас на 0879202042.