Caffeine Tabs Pure Nutrition 200 мг 100 таблетки

Продукт №: G007166
Код на производителя: CAFF1749

Кофеин

Caffeine Tabs Pure Nutrition 200 мг 100 таблетки се съдържа в повече от 60 растения, които виреят в Африка и Южна Америка. Характеризира се със своя стимулиращ и диуретичен ефект. Абсорбира се напълно от организма за около 30-45 мин., след което се задържа от 3 до 6 часа. При употребата на по-големи количества концентрацията на веществото в кръвта се повишава, а задържането в организма се удължава. Това може да доведе до неприятни последствия. Кофеинът действа като стимулант върху централната нервна система, сърцето, стомаха, диурезата. Когато попадне в организма, кофеинът предизвиква свиване на кръвоносните съдове на мозъка, стимулира гръбначния мозък и центъра на дишането в междинния мозък, повишава сетивната чувствителност, настроението и физическата работоспособност. Под действието на кофеин, в мускулите нахлува допълнително количество калций, който прави мускулната контракция още по-силна. В следствие на това взаимодействие са възможни по интензивни тренировки. Кофеинът увеличава нивото на цикличния аденозин монофосфат, който е посредник в много биологични процеси. Това спомага за изгарянето на подкожните мазнини и ускоряването на метаболизма. При разумен прием, кофеинът е ефективна и сигурна ергогенична добавка. Спомага за подобряване на тренировката и редуциране на мазнините. При предозиране са възможни и странични ефекти като нервност, раздразнителност, безсъние, ускорено сърцебиене, увеличено кръвно налягане и стомашни спазми, а при високи дози за дълъг период от време са възможни увеличение на плазмения холестерол и сърдечни заболявания.

Препоръчителна доза:

1 таблетка /200 мг. Не е препоръчително да кофеин приемате след 18:00 часа.


20.00лв.

За Кофеин Виж всички 35 продуктa

Кофеинът е ксантинов алкалоид, който се съдържа в листата и плодовете на различни растения - кафе, чай, гуарана, какао, кола и други. При хората кофеинът действа като стимулант на централната нервна система. Той се съдържа в много храни и напитки, като кафе, чай, шоколад, някои безалкохолни напитки и други, което го прави най-употребяваното психоактивно вещество.

Коментари към Caffeine Tabs Pure Nutrition 200 мг 100 таблетки

Добави коментар
Кофеин Caffeine Tabs Pure Nutrition 200 мг 100 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Кофеин на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.