CAL-MAG CITRATE 90 Tabs.

Продукт №: G005093
Код на производителя: BIO-29

Калций и Магнезий

Калцият е необходим за поддържането на растежа и развитието на костите и зъбите, съсирването на кръвта и за функционирането на нервната система. Калцият е и единственият прекурсор на витамин Ди е важен за костите.

 


Магнезият, е най важният минерал които е неотделима част от клътъчната биология, той е необходим за работата на много ензими в тялото ни , като АТФ-азата, който освобождава енергия от АТФ депата. Тази комбинация от двата минерала е необходима за скелетното развитие на човешкият организъм.


31,31 лв. 18.00лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 2 таблетки на ден.

Каква цел има

За здрави стави и кости.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 45 дози
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Калций 500 мг 200%
Магнезий 250 мг 63%

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към CAL-MAG CITRATE 90 Tabs.

Добави коментар
Калций и Магнезий CAL-MAG CITRATE 90 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.