CAL-MAG-ZINC + Vitamin D 180 Tabs.

Продукт №: G005094
Код на производителя: BIO-33

За здравето на костите

Калцият, наличен в кораловото съдържание, представлява калциева сол от вкаменени коралови рифове, намиращи се в Окинава, Япония. Неговата йонизирана форма съдейства за по-лекото и достъпно усвояване на калция от организма. Калцият от корали се състои предимно от калциев карбонат и малки количества магнезий и други ценни за здравето минерали. Този продукт осигурява приема на незаменими хранителни вещества, участващи в изграждането на костната система, каквито несъмнено са минералите калций и магнезий, както и витамин D.
 
 
В своята същност калцият от корали представлява специфично съчетание от бионаличен източник на калций, който притежава свойството да се абсорбира лесно от организма, отличен източник на магнезий и витамин D. И трите компонента са хранителни вещества с ключова роля за поддържане оптималното здраве на костите. Тяхната комбинация ефективно подпомага процеса на образуване и минерализиране на костната тъкан.

50,09 лв. 29.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по 3 капсули, веднъж дневно по време на хранене.

Каква цел има

 Подпомага укрепването на костната система, съдейства за нормалното функциониране на мускулите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 180 таблетки
Количестно на доза 3.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 200 IU 0%
Калций 1000 mg 0%
Магнезий 500 mg 0%
Цинк 25 мг 167%
Бетаин 100 мг 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към CAL-MAG-ZINC + Vitamin D 180 Tabs.

Добави коментар
За здравето на костите CAL-MAG-ZINC + Vitamin D 180 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.