Carb Attack 120 Caps.

Продукт №: G003420
Код на производителя: 16310

Продукт за намаляване на теглото и изгаряне на мазнините

  • Марка:

Carb Attack потиска усвояването на полизахаридите (полимерни въглехидрати) до по-малки въглехидратни вериги, като по този начин скорбялата от хранителните въглехидрати (хляб, макаронени изделия и картофи) се отделя в неизвлечимо състояние от организма и не се задържа като неприятни мазнини.

Carb Attack може да понижи количеството въглехидрати и калории, приети с богатите на нишесте храни, като осигурява отделяне им от организма в неразградено състояние. Освен това, Carb Attack включва и хром, който стабилизира нивата на кръвната захар и предпазва от настъпването на силен и неприятн глад. Една-две капсули Carb Attack могат да неутрализират до 50 г скорбяла, резултатът е спестени 200 kcal.

 


50.09лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

От една до три капсули преди хранене.

Каква цел има

За горене на мазнини и понижаване на апетита.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 120капсули
Съставка Грамаж Процент
Хром 15мг. 0%

За Изгаряне на мазнините Виж всички 343 продуктa

Добавките от тази категория стимулират и изграждат спортна и стройна фигура , например при диета или интензивни тренировки.Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. 

Коментари към Carb Attack 120 Caps.

Добави коментар
Продукт за намаляване на теглото и изгаряне на мазнините Carb Attack 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Изгаряне на мазнините на , моля свържете се с нас на 0879202042.